maanantai 13. tammikuuta 2014

Sydneyn viikot


Pari viikkoa Sydneyssä on mennyt älyttömän nopeasti! Kaupungissa on niin paljon nähtävää ja tehtävää, että päivät tuntuvat loppuvan kesken. On käyty Bondilla, Hunter Valleyn viinitiloilla, kierrelty nähtävyyksiä, tutkittu Chinatownin pikkukojuja sekä shoppailtu ennestään liian painaviin matkalaukkuihin vähän lisätäytettä ja tuhlattu matkakassaa. Ullalle ja Anitalle sattui aika huonot ilmat koko kahden viikon loman ajaksi, mikä vähän tyttöjen puolesta harmittaa. Mutta loma on silti loma, ja parina päivinä on päästy nauttimaan ihan kunnon helteistäkin!

Sydneyn ihmisvilinä alkoi jossain vaiheessa jo ärsyttää, ja varsinkin pitkä matka rannalle, joten maanantaina suunnattiin parin tunnin junamatkan päässä sijaitsevaan kaupunkiin nimeltään Wollongong. Tärkein kriteeri oli, että ranta olisi lähellä (eikä niin täynnä kuin Bondi), mutta valitettavasti biitsikelejä ei ollut muuta kuin saapumispäivänä. Käytiin siis taas shoppailemassa, syömässä ulkona ja kiertelemässä kaupunkia – kiva silti, että tytöt pääsevät lomallaan näkemään muitakin paikkoja kuin Sydneyn!
Blogissakin voi vaikuttaa nyt alkavat uudet kuviot, kun Laura lensi lauantaina Sydneystä takaisin Sunshine Coastille ja aloittaa farmityöt 2. vuoden viisumia varten. Minä jään hetkeksi matkustelemaan pitkin rannikkoa ja tuhlaamaan matkakassaa, mutta suunnitelmissa olisi myös mennä takaisin Maroochydoreen jossain vaiheessa kevättä :) Blogin päivittely voi vähän jäädä vähemmälle ilman konetta, mutta yritetään joskus saada jotain aikaiseksi reissun varrelta.


-Juulia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti