tiistai 29. lokakuuta 2013

Australia Zoo

Keskiviikkona oli aamusiivouksen jälkeen suunnitelmissa taas yksi jännä rantapäivä, mutta suunnitelmiin tuli muutos kun Team Sweden sai meidät houkuteltua mukaan Steve Irwinin Australia Zoo:hon, jota monet ovat kehuneet yhdeksi Australian parhaista eläintarhoista. Lähdettiin matkaan heti aamupalan jälkeen ja 25 minuutin ajomatka taittui nopeasti ruotsalaisten Victoria -pakulla, joten oltiin hyvissä ajoin paikalla. Hyvä niin, sillä meillä meni lähes kuusi tuntia kierrellessä kaikki alueet läpi. Lippujen hinta oli aika suolainen (57$), mutta oli todella lippujen hinnan arvoinen kokemus ja päästiin näkemään eläimiä koko rahan (ja Aussiajan)­­­­­ edestä!

Untitled Untitled Untitled Untitled
Käytiin myös katsomassa Crocodile Show, joka oli kyllä ihan mielenkiintoinen, mutta silti pieni pettymys. Tiger Show sen sijaan oli huikea! Esitysten lisäksi kierrettiin koko alue läpi ja nähtiin mm. sarvikuonoja ja kirahveja Africa –puistossa, päästiin silittämään koaloja, näkemään maailman vaarallisimpia käärmeitä ja ottamaan paljon kuvia uskomattoman kesyjen kenguruiden kanssa, sekä ihastelemaan kymmeniä muita eläimiä.
Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled
Untitled

Päivän valinta ei vain aivan osunut nappiin, sillä keskiviikolle sattui älytön helle, pilvetön taivas eikä lainkaan tuulta. Lisäksi seuraavana päivänä Tiger Showssa olisi ollut esiintymässä myös tarhan uudet tulokkaat, pienet vauvatiikerit…! Oli kuitenkin tosi hauskaa lähteä käymään tuolla isommalla porukalla, ja saatiin nauraa ruotsalaisten jutuille koko päivä. Takaisin hostellille päästyämme oltiin ihan poikki ja loppuilta hengailtiin vain hostellilla…

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti