perjantai 25. lokakuuta 2013

Home away from home

Elossa ollaan ! Ollut pientä hiljaiseloa blogin puolella, kun on ollut suunnitelmat ja suunta hukassa. Välillä käytiin takaisin Brisbanessa työhaastattelussa, mutta nyt ollaan asetuttu ainakin toistaiseksi aurinkoiselle Sunshine Coastille. Ajauduttiin tänne sattumien kautta ja nyt siivoillaan joka aamu hostellilla, joten saadaan majoitus hieman halvemmalla. Siivoilu on ollut ainakin tähän asti ihan mukavaa hommaa ja aikaiset heräämiset yllättävän helppoja! Kahdestaan aikaa kuluu noin puoli tuntia, ja loppupäivä on vapaata :) Saatiin oma luola, jonne ei aurinko paista, mutta ainakin meillä on oma jääkaappi (jossa ei myöskään valo pala). Vaikka hostelli itse on aika huonossa kunnossa oleva vanha talo (rottineen kaikkineen) on ilmapiiri viihtyisä ja kodikas ja muut asukkaat aivan mahtavia, joten viihdytään täällä hyvin! Lähes kaikki täällä ovat töissä hostellilla remontin takia, joten monet ovat myös pidempiaikaisia asukkaita.
Untitled Untitled Untitled Untitled
Ensimmäiset päivät täällä Maroochydoressa kuluivat työnhaun merkeissä ansioluetteloita jaellen. Sesonki alkaa kuitenkin vasta ensi kuussa, joten nyt voidaan vain odotella yhteydenottoja. Päivät ovat kuluneet lähinnä biitsillä auringosta ja merestä nauttien. Hostellilla on onneksi kaikkea kivaa tekemistä joka viikko: viime lauantaina vietettiin yhteistä BBQ -iltaa, ja tiistaina juhlittiin Lauran synttäreitä kokkaamalla ensin porukalla tortilloja ja illalla opettelemalla uusia juomapelejä. Huomenna on taas BBQ -ilta, ja ensi viikolla Halloween –bileet!
Untitled Untitled Untitled
Saatiin myös kaivattua vaihtelua rantapäiviin eilen kun lähdettiin käymään Steve Irwinin perustamassa Australian Zoossa, mutta siitä tulossa vielä oma postaus (varautukaa kuvaoksennukseen, muistoksi päivästä jäi yli 300 kuvaa…)
 
-Juulia ja Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti