keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Make it double !

Laura: Viikonloppuna oli tiedossa yhtä juhlimista, koska sekä Juulialla että Kiialla oli synttärit lauantaina! Juhlittiin tyttöjen synttäreitä jo perjantaina tyttöjenillan merkeissä. Lähdimme jo alkuillasta Brisbanen keskustaan katsomaan loppuhuipennusta valoshowsta, joita on täällä järjestetty jo monena iltana viikkojen ajan. Valoshown jälkeen oli nokka kohti Hotel Victorya, jossa sattumalta oli esiintymässä Badboys of Australia näin tyttöjen illan kunniaksi. Baarin yläkerta oli varattu vain naisille ja kyllä meitä hemmoteltiin! Kaikille tarjoiltiin tervetuliasjuomat sekä suklaata ja tottakai myös silmänruokaa  ;) Ikävä kyllä kaikilla taisi kädet täristä niin innostuksesta, ettei Badboyseista ole juurikaan hyviä kuvia, mutta onneksi google auttaa! Voidaan sanoa, että ei vedä Suomen Hunksit vertoja näille hunkseille täällä!

Untitled


Juulia: Surfers Paradisen seikkailusta jäi muistoksi sitkeä flunssa ja siksi olin Badboysien jälkeen aika pian valmis lähtemään takaisin talolle, kun äänikin hävisi jossain vaiheessa iltaa kokonaan. Varsinkin kun yhden junan jälkeen seuraava menisi neljältä aamulla. Siinä vaiheessa ei onneksi ajatellut muuta kuin omaa sänkyä ja kupillista kuumaa teetä, sillä olisin ehkä nykyisten kuultujen juttujen valossa miettinyt kahdesti, kannattaako lähteä yksin yöllä junalla. Jo matkalla Victorysta juna-asemalle tuli vastaan pari joukkotappelua, mutta junassa oli rauhallista. Juuri ennen omaa pysäkkiä junan vartija tuli kyselemään, mihin olin matkalla ja kuullessaan aseman, kysyi aika huolestuneen näköisenä, että olihan minulla joku vastassa asemalla. Vakuuttelin, että kävelisin vain nopeasti pari kadunväliä talolle, no problem.
Kun pääsin asemalta tielle ja kieltämättä oli vähän pelottava tunnelma, kaartaa poliisiauto vilkut päällä tien laitaan ja kysyy mihin matka ja käskee hypätä kyytiin. Kivat poliisisedät sitten tarjosi kyydin kotiovelle asti :) Hyvä palvelu!

Untitled

Lauantaina nukuttiin myöhään ja sitten olikin jo aika lähteä kaupungille uuteen nousuun, kun koitti virallinen synttäripäivä! Mentiin keskustaan jo aikaisin, sillä Brisbanen moniviikkoiset festivaalit huipentuivat seitsemältä alkavaan huikeaan ilotulitukseen, joka kesti päälle 20 minuuttia! Kuvia ei meidän spotista oikein saatu, mutta no, kaikki varmaan tietää miltä ilotulitukset näyttää :P
Riverfiren jälkeen vietettiin Surfersilla tavattujen ranskalaisten ja heidän kavereidensa kanssa joen rannassa (aika nestepainotteista) piknikkiä. Meillä oli piknikseurana myös opossumi! Se oli hirmu kesy, ja antoi silittääkin.
Piknikiltä tie vei jostain oudosta syystä jälleen Victoryyn, jossa vielä oudommasta syystä pysyttiin koko ilta. Paikka oli kyllä perjantaina kiva, mutta varmasti parempiakin olisi lauantai-iltana löytynyt. Onneksi paikalla ei kuitenkaan ole väliä, kun seura on kunnossa! Aamulla selvittiin takaisin talolle 7.30am, mistä voi päätellä, että kivat synttärit oli :D Seuraavana päivänä koomailtiin talolla Disney-leffoja katsellen ja vietettiin kunnon lazy Sundayta.

Untitled

Untitled
Meitä voi Juulian kanssa seurata myös Instagramissa nimimerkillä lauranenn ja juuliaeveliinaaa. Ei tiedetä, miten hyvin jatkossa päästään koneelle ja päivittämään blogia, mutta Instagramiin ollaan aika usein saatu laitettua kuvia :)

2 kommenttia:

  1. Moi! Vitsi näyttää aivan mahtavalta tää teidän matka! Ootteko nyt siis löytäny jotain töitä tai missä asustelette siellä?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtava se on tähän mennessä ollutkin! Ei oo vielä saatu paikallista veronumeroa, joten ei oo voitu alottaa töidenhakua - "joudutaan" siis lomailemaan vielä hetki! Tällä hetkellä ollaan siirrytty Kurabyn suomalaiskommuunista kotimajotukseen Tuguniin, who knows missä päin ollaan loppuviikosta :D

      Poista