torstai 10. lokakuuta 2013

Töitä !!!

Parin rantapäivän jälkeen päätettiin tsempata työnhaussa ja meidän ihanan vuokraemännän vinkkien jälkeen suunnattiin resume-nipun kanssa bussilla Coolangattaan. Kierreltiin pari tuntia kahviloita ja ravintoloita ja pari paikkaa vaikuttikin kiinnostuneilta. Kun oltiin lähdössä takaisin Tuguniin, saatiin puhelinsoitolla kutsu työhaastatteluun erääseen kivaan ravintolaan seuraavalle päivälle!

Untitled Untitled Untitled

Tänään suunnattiin aamusta rannalle, mutta siellä oli niin tuulista, että päätettiin tulla takaisin talolle ja viettää altaalla pari tuntia ennen työhaastatteluja. Suunnitelmiin tuli kuitenkin muutos, kun saatiin sähköpostia Stanthorpesta yhdestä working hostellista: saatiin farmitöitä! Työ tulee varmasti olemaan aika rankkaa (hedelmäpuiden karsintaa...), mutta palkka on hyvä ja päästiin kaiken lisäksi samaan paikkaan. Toivottavasti jaksetaan farmilla nyt seuraavat pari kuukautta, niin saadaan kerättyä rahaa loppuajaksi ja päästään kesäkuukausina kunnolla reissaamaan!

Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled

Nyt vietellään vielä pari päivää rannalla lomaillen, ja lauantaina suunnataan yhdeksi yöksi Kurabyyn, josta saadaan kyyti sunnuntaina Stanthorpeen. Blogia yritetään päivitellä myös Stanthorpesta jos vain nettiyhteydet toimii siellä keskellä-ei-mitään :D

2 kommenttia:

  1. Hienoa, että saitte töitä samasta paikkaa! Kuvia toivotaan sitten ainakin niistä hämähäkeistä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hyii toivottavasti niitä ei tuu paljon vastaan!

      Poista