sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Christmas Carols @ Cotton Tree

Täällä +30-asteisessa helteessä ei kauheesti oo päässyt joulutunnelmaan, mutta paikallisilla näyttää olevan joulumieltä meidänkin eestä. Kaupat pursuavat joulutavaroita, ihmisillä on perus joulupaniikki päällä ja kaikkialla soi joululaulut. Lauantaina respan Hanna kaivoi esille kaikki hostellista löytyvät joulukoristeet ja sen tapaiset esille ja päätettiin yhdessä koristella hostellin edustaa vähän jouluisemmaksi. Laitettiin kuusi pystyyn ja ripusteltiin erilaisia joulunauhoja ynnä muita ympäri hostellia. Ohikulkijoilla oli ainakin katseltavaa, mutta pääasia, että mekin päästiin vähän joulutunnelmaan! Kaikilla on hieman vaikeuksia edes tajuta että joulu on tulossa :D
Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled
Illemmalla meidän hostellin eessä olevassa puistossa alkoi myös Christmas Carols –tapahtuma, jonne tuli paljon porukkaa ympäri koko Sunshine Coastia. Tapahtuma kesti kolme tuntia, siis kolme tuntia taukoamatta joululauluja!! Meillä hostellilta ihan aitiopaikka katsoa tapahtumaa ja kuunnella lauluja. Samalla juotiin vielä meidän edellisenä päivänä keitettyä terästettyä glögiä.
Untitled Untitled
Vaikka täällä ei kauheasti tunnukaan joululta, ja tuntuu, että sen voisi mieluummin skipata kuin väkisin yrittää päästä joulutunnelmaan, en malta oottaa joulua, koska sillon meiän hostellin kokki Gary kokkaa meille koko päivän menun! On myös ihana, kun voi kokea vähän erilaisen joulun ja vielä tosi kivalla porukalla :)

-Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti