torstai 19. joulukuuta 2013

I want to break free

Viimeisen siivouspäivän kunniaksi päätettiin tehdä postaus meidän jokapäiväisestä, hymyn huulille tuovasta puuhatunnista; hostellin siivouksesta. Joka aamu kello soi n. klo 7.30 aikoihin ja nousemme Juulian kanssa ylös siivoamaan. Joskus reippaina, joskus ei niin reippaina, joskus hieman humalassa edellisen illan jäljiltä, jolloin siivous sujuu erittäin sutjakasti!

Ensimmäiseksi aamulla otetaan kaikki tarvittavat siivousvälineet ym. mukaan yläkertaan. Ylhäällä minä siivoan kylpyhuoneet sekä keittiön tasot. Juulia tiskaa laiskojen asukkaiden tiskit sekä tyhjentää roskikset ja vuorotellen imuroidaan ja pestään lattia.

Tämän jälkeen siirrytään alakertaan, jossa minä imuroin ja virkeyden tason mukaan pesen myös lattian. Juulia siivoaa vessat. Alakerrassa on se hyvä puoli, että siellä bongataan lattialta aina muiden wifi-lappuja ja otetaan ne meille hyvään talteen!

Tiistai on mun lempparipäivä, kun saa raahata näitä paskasia roska-astioita pitkin takapihaa!


Nopeasti laskettuna ollaan Juulian kanssa siivottu 60 aamuna. Joskus on ollut huonoja päiviä, on noustu väärällä jalalla, mutta yhteistyöllä ja toisiamme auttamalla ollaan aina selvitty siivouksesta (kunnialla?). Eilen tänne saapui uusi suomalainen tyttö siivoamaan hostellia ja MEILLÄ ALKOI TÄNÄÄN LOMA!
 


-Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti