tiistai 3. joulukuuta 2013

Mustelmilla

Apua, enää neljä viikkoa jäljellä Maroochydoressa ! :( Aika menee hirmu nopeasti, ja nyt jo tulee tunne, että pitää ehtiä tehdä vielä kaikkea kivaa, kun ollaan täällä. Bookattiin siis torstaille Dolphin Discover Cruise Mooloolabasta ja tänään päästiin käymään vihdoin Noosassa.
Untitled Untitled Untitled
Tänään oli aamupäivällä vähän tylsää hostellilla, joten oltiin enemmän kuin innoissaan lähdössä, kun meitä kysyttiin mukaan tsekkaamaan yksi saari tässä lähellä. Saari osoittautui kuitenkin pettymykseksi –  saarella oli oikeastaan vain piknik –alue ja leikkipuisto, eikä kunnon rantaa. Joten uusi suunnitelma: suunnaksi Noosa! Kaikki kehuu sitä niin paljon, että oli kiva päästä näkemään millainen paikka on kyseessä, ja spontaanit reissut ovat aina parhaita. Löydettiin aivan ihana pieni ranta vähän sivussa main beachista, ja lilluttiin meressä (kunnes astuin ison kalan päälle JA nähtiin vieressä pari meduusaa…). Ei ehditty olemaan kovin kauaa, kun osan piti ehtiä takaisin iltapäiväksi töihin, mutta ihan tarpeeksi kauan kuitenkin, ja päästiin taas näkemään vähän muutakin kuin Maroochydorea. Ensi viikolla varmaan mennään taas samalla porukalla takaisin, tällä kertaa Noosan kansallispuistoon!
Untitled Untitled Untitled
Viime viikko meni tosi nopeasti, maanantaina Laura kävi kokeilemassa ensimmäistä kertaa paddle boardingia hostellilla asuvan kite surfing/paddle boarding ohjaajan kanssa. Mentiin vielä keskiviikkona kokeilemaan uudelleen isommalla porukalla. Oli ihan huippua, vaikka oltiin kaikki ihan poikki ja mustelmilla illalla, kun aallokko oli niin kova, eikä laudan päällä meinannut pysyä pystyssä. Pääkin otti molemmilla osumaa, kun Laura sai melasta päähän, ja minä löin takaisin pintaan noustessa pääni lautaan. Kroppa on ollut muutenkin kovilla, ainakin Lauralla, kun se on ottanut pitkin viikkoa vähän osumaa. Damn you ostoskärryajelut….
Untitled Untitled Untitled Untitled
Factory avasi ovensa torstaina, ja lähdettiin koko porukalla Duportin cheap thursdayn kautta avajaisiin. Factory oli aivan täynnä, mutta musiikki oli hyvää ja oltiin erityisen ylpeitä meidän hienoista tuoleista aka avaruusaluksista, joita rakenneltiin toissa viikolla monta tuntia. Juomat olivat liian hyviä, ja 200 dollarin piikki liian houkutteleva, mutta illasta selvittiin kunnialla!
Untitled Untitled Untitled
Hostellilla taas on porukka vaihtunut, ja on saatu tänne takaisin pari mustaa lammasta: Team Sverige ja meidän saksalaiset sipulifarmilaiset Annika ja Lemmi ovat tehneet paluun! Joskin vain pariksi yöksi, mutta kivaa saada tuttuja kasvoja takaisin tänne :) Joskin tulee tunne, että on oltu täällä samassa paikassa ihan liian kauan…. :D

2 kommenttia: