tiistai 24. joulukuuta 2013

HO HO HO !

Aamulla jännitti ilmeisesti joulu niin paljo, että herättiin molemmat jo 7 jälkeen keittämään riisipuuroa ja fiilistelemään aattoaamua, vaikka päätä vähän särkikin eilisten pool partyjen jäljiltä. Kaikki me suomalaiset ja hostellin uusi ja tällä hetkellä ainoa svedu nautiskeltiin puurosta aamuauringossa etupihalla, kun englantilaiset nyrpisteli nenäänsä meidän rice porridgelle. Niiden mielestä se on rice pudding, jota syödään vaan jälkiruoaksi… Bloody English!
Aamupalan jälkeen Laura ja Gary koristeli pipareita, paketoitiin muiden joululahjoja kaljapalkalla, uitiin takapihan uima-altaassa (meidän joululahja hostellin omistajalta, joka saatiin pari päivää sitten ja on ollut sen jälkeen kovassa käytössä), käytiin myös rannalla uimassa, ottamassa kuvia palmun alla tonttulakit päässä ja polttamassa itsemme joulun kunniaksi.  Hostellilla soi joululaulut ja pikkuhiljaa alkaa tulla joulufiilis! Tänään juhlitaan jo joulua porukalla, mutta huomenna on edessä varsinainen juhlapäivä, kun luvassa on englantilainen aamupala, shamppanjaa, jouluateria ja kaikkea muuta kivaa :)

HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE - nauttikaa valkoisesta joulusta, perheen yhdessäolosta, hyvästä ruoasta ja joulun tunnelmasta, mekin nautitaan täällä 30 asteen helteessä kaukana kotoa erilaisesta, mutta silti mahtavasta joulusta ja viimeisistä päivistä Cotton Treessä!

-Juulia & Laura

1 kommentti: