torstai 5. syyskuuta 2013

12 days to go

Mitä tulee, kun yhdistetään kaksi opiskelijatyttöä, halpa viina, pallomeribileet ja tulevaisuuden kriiseilyt kello 5 aamuyöllä? VÄLIVUOSI AUSTRALIASSA !


kuva
Tästä kaikki lähti... 

Tätä blogia kirjoittaa kaksi henkisesti hukassa olevaa opiskelijaa, joiden kämppiselämä Jyväskylässä muutttuu kahdeksan kuukauden seikkailuksi Down Under.  Idea välivuodesta lähti huhtikuussa 2013. Lentoliput hankittiin hyvissä ajoin, ja nyt lähtöön on 12 päivää!!

Laura: Tutustuttiin Juulian kanssa alle vuosi sitten, kun molemmat muutttivat opiskelujen perässä Jyväskylään. Keväällä ehdittiin asua kimppakämpässä muutama kuukausi, kunnes suunnitelmat muuttuivatkin opiskelijaelämästä hieman toisenlaisiin. Tällä hetkellä reissu on pakkaamista vaille, mutta kuitenkin tuntuu, että aika ei vaan riitä, kun kaikkia tuttuja pitäisi vielä nähdä, viettää synttäreitä ja läksiäisiä ja valmistautua henkisesti lähtöön.Ootan jo kauheesti, että päästään Juulian kanssa lähtemään! Oikeastaan ei tunneta Juulian kanssa toisiamme kovin hyvin, mutta samalla tuntuu kuin oisin tuntenut sen aina. Ja nythän meillä on koko kahdeksan kuukautta aikaa tutustua kunnolla !

Kirjoitetaan Juulian kanssa yhdessä tätä blogia. Tulin vielä käymään Jyväskylässä viimeistä kertaa ennen lähtöä, ja onneksi mun ihana Sara-serkkuni auttoi mua ja Juuliaa laittamaan tän blogin pystyyn ♥ Katsotaan, miten sieltä maapallon toiselta puolelta saa päivitettyä tätä, kuvat yritetään pitää laadukkaina ja isokokoisina ( koska Sara vaatii  ) :D
 
as


Juulia: Lähtöön on alle kaksi viikkoa ja reissun lähestyessä tunteet vaihtelee aika laidasta laitaan – välillä mielen valtaa lapsellinen innostus, välillä kauhunsekainen paniikki vielä hoitamattomista asioista. Olisi vaan niin paljon helpompaa kun lähtö olisi NYT, eikä voisi enää miettiä, mitkä kaikki sata asiaa on vielä hoitamatta.


Vaikka välillä pakkailu ja muut valmistelut aiheuttaakin ahdistuskohtauksia, ei matkaseura huoleta yhtään. Vaikkei tosiaan olla tunnettu Lauran kanssa vielä kauaa, ollaan jo kuitenkin ehditty asua kämppiksinä ja ollaan muutenkin oltu tähän mennessä pelottavan yksimielisiä matkasuunnitelmista. Jotain tekemistä voi tosin olla sillä faktalla, ettei matkasuunnitelmia vielä juuri ole, ainoat buukatut majoitukset on kahdeksi ensimmäiseksi yöksi.... :D Meillä osuu kuitenkin tosi yhteen ajatukset siitä, mitä halutaan matkalla tehdä ja nähdä, joten paremmin ei vois olla!

Koko kesä on mennyt töissä matkakassaa hankkiessa enkä ole ehtinyt käydä Jyväskylässä kesäkuisen muuton jälkeen kertaakaan. Nyt olikin aivan huippua päästä viikonloppuna loman alkaessa näkemään kaupunkia ja Jyväskylän tyttöjä lauantaisten bileiden merkeissä. Matkavalmisteluja on hoidettu Lauran kanssa koko kesä Whatsapin ja Facebookin kautta, joten oli myös kiva päästä panikoimaan viime hetken jutuista ihan kasvotusten!

tuparii

6 kommenttia:

  1. jihuu jos ette ehi postaamaan niin mulle saa laittaa whatsappissa kivoja kuvia ;)

    VastaaPoista
  2. Löysin tänne saran blogin kautta ja ois kiva kuulla teidän tämhetkinen matkasuunnitelma kokonaisuudessaan! Mihin kaupunkiin lennätte, ja mihin siitä sitten? Kuinka kauan meinasitte olla töissä? Missä?
    jään seuraamaan matkanne kulkua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suunnitelmat on vielä vähän auki, mutta näin aluksi mennään Brisbaneen ja siellä suunnitellaan lisää :) Tästä on tulossa myös postaus, jossa kerrotaan vähän tarkemmin meiän alustavista suunnitelmista :)

      Poista
  3. Vaikuttaa hauskalta tää teidän blogi,jään ehdottomasti seuraamaan :-D Hauskaa ja tapahtumarikasta matkaa teille! Toivottavasti saatte postattua usein ;-)

    VastaaPoista
  4. Voi kiitos paljon! :) Toivotaan, että sielläkin netti toimisi hyvin, ja päästäisiin postaamaan mahdollisimman usein ;D

    VastaaPoista