perjantai 20. syyskuuta 2013

Merta näkyvissä

Lentomatkoilla ei saatu paria tuntia enempää nukuttua, koneissa oli liian hyvät leffatarjonnat ja liian usein ruokaa, joten eilinen päivä meni vielä aika sumussa. Oltiin kuitenkin väsyneeseen olotilaan nähden ekana päivänä jo aika tehokkaita, ja jaksettiin raahautua suihkuun (joka ei ole ehkä koskaan tuntunut niin hyvältä kuin 40 tunnin matkustamisen jälkeen!) ja päiväunien jälkeen kauppaan ostamaan evästä. Saatiin samalla reissulla puhelimiin Aussiliittymät hankittua ja nyt ollaan molemmat myös Sunshine Bankin asiakkaita.  

Untitled

Makeiden 15 tunnin yöunien jälkeen oli ensimmäinen herätys aurinkoiseen ja lämpimään päivään. Täällä Kurabyn talossa asuu tällä hetkellä meidän lisäksi myös kolme muuta tyttöä, joista kaksi tuli tänne vasta pari päivää sitten. Mitään suunnitelmia päivälle ei ollut, joten päätettiin tänään lähteä porukalla käymään Gold Coastilla. Päästiin tästä kätevästi junalla vajaan tunnin matka ja jatkettiin siitä loppumatka kävellen. Normaalisti parin kilometrin matka venyi sattumien kautta todelliseksi 3 tunnin via dolorosaksi paahtavassa helteessä, sillä osalla oli asiaa Medicare - toimistolle, joka osoittautui etsinnän jälkeen väärän firman toimistoksi, ja lisäksi yksi asemalta seuraan liittynyt sekava saksalainen matkaaja viivästytti matkantekoa pysähtymällä kyselemään töitä jokaiselta vastaantulijalta. Toisaalta ymmärtäähän sen, kun tilillä oli kuulema ruhtinaalliset 5 dollaria... Lisäksi pysähdyttiin matkan varrella Colesille ostamaan vähän evästä ja juotavaa matkalle ja rannalle.

IMG_8076

Untitled

Saavuttiin vihdoin puoli viiden aikoihin Gold Coastin Miami Beachille ja oli kyllä kaiken vaivan arvoista upottaa jalat pitkän matkan jälkeen pehmeään hiekkaan ja nähdä meri täällä ensimmäistä kertaa! Auringosta ei kuitenkaan saatu kauaa nauttia, koska aurinko alkoi laskemaan jo viiden jälkeen... Rannalta suunnattiin sitten läheiseen baariin, johon muut tytöt jäivät vielä parille ja me käytiin Juulian kanssa vähän kävelemässä (VIELÄ LISÄÄ) rannalla ja kattelemassa paikkoja. Kotimatka kämpille meni vähän nopeammin, koska paluumatkalla otettiin bussi takaisin asemalle, ja hankittujen GoCardien ansiosta hintakin oli jo puolet halvempi kuin mennessä. Kun päästiin talolle, vedettiin jälleen iltapalaksi todellista gourmet-ruokaa: nuudeleita ja pussikeittoa. Jospa näihin meidän ruokatottumuksiin tulisi huomenna pientä vaihtelua, sillä suunniteltiin illalle porukalla BBQ-iltaa ja muuta kivaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti