tiistai 17. syyskuuta 2013

When I say Hong, you say Kong !

Saavuttiin Brisbaneen tänään paikallista aikaa noin kymmeneltä. Takana 42h reissu Helsinki - Brisbane, eli tällä hetkellä meidän molempien olemus on aika ryytynyt.... Pysähdyttiin lentojen välissä Frankfurtissa sekä Hong Kongissa oli 14 tunnin välilasku.

Untitled

Untitled

Lennettiin Frankfurtista Hong Kongiin tollasella jumbokoneella ja se oli kyllä aivan luksusta! Päivällisellä oli menu, josta sai valita haluamansa ruuan kolmesta vaihtoehdosta. Lentoyhtiö oli Cathay Pasific, jonka palvelu oli muutenkin todella hyvä ja henkilökunta tosi ystävällistä :) Perillä Hong Kongissa oltiin seitsemän aikaan aamulla ja mentiin lentokentältä kätevästi suoraan keskustaan metrolla. Keskustassa käytiin muutamassa kaupassa sekä kahviloissa. Käytiin kävelemässä myös pienillä torikujilla vähän kauempana keskustan ostoskeskuksesta. 

IMG_8066

IMG_8067

Valittiin tarkoituksella lentoyhteys, jossa oli pidempi välilasku Hong Kongissa, jotta ehtisimme vähän käydä katsomassa kaupunkia. Välillä aika kävi todella pitkäksi, koska ei uskallettu lähteä kovin kauaksi keskustasta seikkailemaan.

IMG_8058

Mentiin hyvissä ajoin takaisin lentokentälle, ja onneksi mentiin, koska se oli sen verran iso, että siellä sai kävellä aika paljon, kunnes löydettiin oikea portti meidän lennolle. Kentällä sai myös nukuttua vähän aikaa :) 

Päästiin siis turvallisesti perille ja nyt ollaan Juulian kanssa Kurabyssa. Saatiin tänään jo hankittua meille puhelinliittymät sekä avattua pankkitilit. Nyt on vielä vähän suunnitelmat auki, eikä vielä tiedetä, minne mennään seuraavaksi, mutta ollaan täällä nyt muutama yö ja sitten lähdetään johonkin suuntaan !

Ps. Sekava postaus, koska liikaa univelkaa..........


3 kommenttia: