perjantai 27. syyskuuta 2013

Beach in the middle of the city

Lauantaina lähdettiin junalla aamusta Brisbaneen tsekkaamaan kaupunkia ja hankkimaan vähän väriä pintaan keskelle keskustaa rakennetulle puisto/ranta-alueelle. Päästiin tästä Kurabysta suoraan junalla South Bankin juna-asemalle (tosin parin junaseikkailuvaihdoksen jälkeen...), joka olikin ihan rannan vieressä.

IMG_8080

IMG_8081

Untitled

IMG_8088

IMG_8093

Oltiin rannalla muutama tunti, jonka jälkeen Kiia toimi meidän turistioppaana ja lähti näyttämään meille Brisbanen keskustaa, kauppoja ja baareja. Kierreltiin vähän aikaa keskustassa ja käytiin ostamassa illaksi juomia BBQ-iltaa varten. Talolla muut oli meidän keskustassa hengailun aikana laittanut kaiken valmiiksi iltaa varten, joten päästiin melkein valmiiseen pöytään. Talon omistava pariskunta vastasi kokkailuista, eikä ole kumpikaan koskaan syöty niin hyvää lihaa! Päästiin maistamaan myös kengurua, joka oli todella hyvää. Syömisen ja juomisen jälkeen lähdettiinkin sitten tyttöjen (mukaanlukien meidän host-mama) kanssa kimppataxilla keskustan yöhön jatkamaan iltaa !

Untitled

Untitled
 
Tällä viikolla ollaan enimmäkseen maattu päivät takapihalla ja yritetty hankkia väriä pintaan. Suurimpana aktiviteettina on ollut vaihtaa asentoa auringon alla, että saa tasaisen rusketuksen ;) Tiistaina herättiin hieman aikasemmin (ennen kahdeksaa!!), jotta ehdittäisiin lenkille bongailemaan kenguruja suhteellisen "viileän sään" aikaan. Ei näkynyt yhtään :( Täytyy tehdä uusi yritys joku aamu, ja eiköhän niitä vielä ehdi täällä näkemään!
 
Täällä on päivät alkanut olemaan todella kuumia, päivittäin päälle +30 astetta, ja se kyllä tuntuu! Pari päivää sitten lähdettiin Gold Coastille Surfers Paradiseen viettämään biitsipäivää. Parin muuttujan jälkeen päästiin kotiin vasta seuraavana aamuna, mutta siitä lisää taas kun saadaan seuraava postaus aikaiseksi! ;)


3 kommenttia:

  1. Ihan täydellistä!!! Mun suurin unelma olis asua ulkomailla lämpimässä, juurikin ystävän kanssa etsimässä uusia seikkailuja ja nauttimassa elämästä. Tän takia oonkin ihan sanoin kuvaamattoman kateellinen teille! Nauttikaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo täällä on kyllä ihanaa, kun voi vaan tehdä kaikkiea spontaania ja kokea uusia seikkailuja ja kokemuksia! :) Pitää nauttia joka hetkestä! <3

      Poista