sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Matkasuunnitelmia

Meiltä kysyttiin kommenteissa, että minkälaisia matkasuunnitelmia meillä on tehtynä. Lento lähtee siis 17.9. ja  yhteensä menomatka kestää 42 tuntia, koska lennetään Frankfurtin ja Hong Kongin kautta. Hong Kongissa välilasku on 14 tuntia, joten ehditään hyvin käydä siellä kiertelemässä. Brisbaneen saavutaan sitten 19. päivä. Ollaan varattu meille nyt majoitus kahdeksi ekaksi yöksi sellasesta paikasta kuin Stay in Kuraby. Näin ilmoituksen Stay in Kurabysta Facebookin Aussit 2013 -ryhmästä. Kyseessä on suomalaispariskunnan järjestämä palvelu, jossa he tarjoavat majoitusta yksityisasunnossa matkailijoille. Hinta per yö taisi olla noin 25AUD eli alle 20€. Stay in Kurabyn Facebook-sivuille pääset tästä.
kollaasi
(we♥it)

Näiden parin yön jälkeen meillä ei olekaan vielä majoitusta, mutta eiköhän aina hostelleihin pääse. Varsinkin nyt, kun ei ole sesonkiaika. Töitä aletaan etsimään mahdollisimman nopeasti, ja matkataan seuraavaksi sinne, missä sitä on tarjolla. Emme ole suunnitelleet, että tekisimme töitä koko ajan, koska haluamme myös lomailla :) Reppureissaajia on Australiassa todella paljon, joten vähän pelottaa, miten sieltä saa töitä. Ollaan kuitenkin Juulian kanssa valmistauduttu tekemään hanttihommia esimerkiksi erilaisilla farmeilla. Kokemus sekin on, eikä saa olla liian nirso tekemään töitä, koska tuolla on tultava toimeen myös rahallisesti.

Kokonaisuudessaan ollaan suunniteltu menevämme ainakin uudeksi vuodeksi Sydneyyn ja muita paikkoja, joissa ainakin halutaan käydä on Gold Coast, Byron Bay ja Adelaide. Myös Fijille pitää päästä käymään! Sinne päästään kätevästi Brisbanesta parin sadan lennoilla.


Onko muuten lukoijden joukossa kukaan lähdössä Australiaan tai muuten reissuun? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti